2012 m. lapkričio 11 d., sekmadienis

22: iš kur atsiranda vaikai?


Neperskaitantiems:
  1. 1996 metai. Rodyklė rodo - maža enorca.
    Krepšininkė: Ir tada mama su tėčiu mane rado kopūstuose. Eina sau, ar ne, jei būtų radę ir jus, tai mes būtume sesės!
    Fyfa: Eina sau!
  2. Fyfa: Bet mane tai atnešė gandras. Tėtis sakė, kad mama manęs labai labai laukė. Užtai turbūt dabar taip smarkiai ir myli. Ojoj, tik pamanykit.
  3. rodyklės: neįsivaizduoja iš kur atsirado/6metai/7,5metai
  4. rodyklė į enorcą: nusprendžia kalbėti "protingai".
    enorca: manau, kad atsiradau iš savo mamytės.
    Fyfa: kaip tai iš mamytės?
    enorca: iš mamytės pilvuko.
    Krepšininkė: Kažkokia nesąmonė.
  5. enorca: Ar kada pastebėjote, kad būna moterų su dideliais pilvais. Jie visada būna tokie panašūs! O po to jos kažkur dingsta keliom dienom ir grįžta be pilvo, bet su vaiku! Turbūt kai jis lenda labai skauda, nes kai moters nebūna, visi labai jaudinasi!
  6. Fyfa: Durne, tu! Kaip tas vaikas ten įlenda?
    enorca: Manau, ten jį padeda tėtis.
    Krepšininkė: Tėtis?
  7. enorca: Nes tie pilvai pas jas pradeda augti tik tada, kai jos pradeda draugauti su kokiu diedu. Kartais vyro nebūna, bet kai bandau paklausti kur vaikelio tėtis, ant manęs supyksta, kad nemandagu sako. Todėl, manau, kad tam reikia vyro, kad ir labai trumpam.
  8. enorca: Gal vyras moteriai perduoda kokią sėklytę, kai jie bučiuojasi?
    Fyfa: Gydykis, durne tu.
    Krepšininkė: Einam iš čia.
Po šito pokalbio vienos iš mergaičių mama pasigavo mane kieme ir man už ausų tampė, nes grįžusi namo ji klausė kieno pilve ji užaugo. (Nes jei gandras atnešė/kopūstuose rado, tai vadinasi turėjo užaugti kitos moters pilve :) )

:[ dauguma pažįstamų juokiasi iš šitos istorijos, mat jiems niekada net nekilo mintis, kad vaikai ne iš kitų žmonių atsiranda - jie netgi susiprotėdavo, kad atsiradimui reikalingi lytiniai organai, nes vyrai ir moterys juos turi skirtingus.
Laimei aš iki to vaikystėje "nedasimąsčiau" ir tai mane apsaugojo nuo daugybės keistų ir kankinančių spekuliacijų kokiu būtent būdu tie organai tarnauja vaikų "daryme" XD ...


Ir žiūr - komiksas nupieštas mėlyna spalva! (Lapinui paskolinau savo juodą želinį tušinuką su kuriuo komiksus paprastai paišau :))

4 komentarai:

  1. Mėlynu tušinuku piešti komiksai mielesni. Siūlyčiau toliau tokį stilių palaikyti.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš net neatsimenu, kada sužinojau, kad vaikai iš mamų pilvų atsiranda - tėvai pasakų nekūrė, tik į smulkmenas nesileido. Tik pamenu, jog maniau, kad tam būtinos vestuvės, todėl kai tėvai kažkada paklausė, ar norėčiau broliuko, vienas iš argumentų prieš buvo, kad reiktų vėl kelti vestuves - daug rūpesčių ir nereikalingų išlaidų :DD.

    Bet kaip keista, kad tu ne iš tėvų sužinojai, o pati išmąstei. Pvz aš iki pat šio momento tik porą mamyčių esu mačiusi ir su pilvu, ir su vaiku, taigi dar ir dabar nepakaktų duomenų tokiai išvadai padaryti :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tik vaikai su mėlynų rašalu rašydavo. Kur jūs matėt mėlynas knygas ar paveikslus?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Hmm, mane apšvietė vyresnės puseserės vasarą. Grįžau rudenį mokyklon ir apšviečiau klasiokes. Detaliai taip.
    Kaip jos supyko ant manęs, kad nesąmones šneku.... :(((

    Hahahaha :))))))

    AtsakytiPanaikinti