2012 m. spalio 25 d., ketvirtadienis

5. gedulinga būklė


Neperskaitantiems:
  1. Penkiaminutė - tai rytinis gydytojų susirinkimas, kurio metu jie pasidalina nakties įvykiais ir pakalba apie dienos planus.
    - Naktį į skyrių buvo atvežti 6 pacientai.
  2. - 1 buvo ne į temą, paleidom namo.
  3. - 2-jų būklė gera.
  4. - 2 - patenkinama.
  5. - 1 - kritinė.
  6. *šnabžda*
  7. - Atsiprašau, būklė jau gedulinga.
  8. - blyn...

:D it never happened. Tik vieną kartą, sėdėdama auditorijos gale, kažkaip ne taip nugirdau pranešėją XD

Man patinka per pankiaminutės. Vieną kartą per vieną tokią bandžiau įsivaizduoti, jei penkiaminutės vyktų mokyklose. Susirenka visi mokytojai prieš pamokas valanda anksčiau, susėda prie vieno stalo, sako kas kiek namų darbų užduos, kas kontrolinius šiandien darys. Keli mokytojai nusprendžia namų darbų tą dieną neužduoti, nes ir taip jau daug kiti užduoda, kitas paprašo, kad prieš jo pamoką visada paleistų mokinius keliomis minutėm anksčiau, nes jo kabinetas ketvirtam aukšte ir mokiniai ateina uždusę, trečias išreiškia savo susirūpinmą 7B klasės mokiniu Petriuku, jog tas vis dar rūko po langais ir ko tai labai liūdnas, gal kas šeimoje negerai, gal reiktų mokytojams labiau žiūrėti ką jam sako.
O jei mokykla dar ir labai moderni, tai dar mokytojai susirenka ir po darbo, aptaria kaip jiems sekėsi ar pavyko įgyvendinti dienos planus, pasiguodžia kaip mokiniai įžeidinėjo, kaip jie vienose ar kitose situacijose pasielgė gerai ar blogai. Ar gali būti taip, kad pažymius ir mokymosi procesą galėjo paveikti mokytojo elgesys, oras ar tas naujas filmas su tripape merga, kurį rodė antrą nakties prieš matematikos kontrolinį... 
Hmm.. O gal tai ir vyksta mokytojų kambaryje?

PS
Penkiaminutė tik taip vadinasi. Trukmė priklauso nuo įstaigos dydžio ir darbuotojų plepumo :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą